3. november 2013

Bloggtreff Jeløy 2013


Hei igjen!

Nå sitter jeg i sofaen og er såå trøtt, men noen bilder fra kvelden i går orker jeg å legge inn. :) 

Vi var jo hos Ana-Liza på bloggtreff og hun har en nydelig leilighet! Jeg hadde egentlig bare fokusert på den gode maten i forkant så når jeg kom inn ble jeg helt imponert og måtte knipse i vei. Så stilig, Ana-Liza du er flink!! 
Flere som knipser bilder selvfølgelig. Her skimtes Fabelaktig i aksjon. :)
NYDELIG bord! Lotta fra Lottas Himmelrom legger opp sashimi, som var første rett ut. Ana-Liza hadde så mange retter planlagt at vi måtte stoppe henne etter hvert. :) Vi synes tre var mer enn nok, da var vi stappmette. (Men vi klarte å stappe i oss Oreokake til dessert da. ;)

Vi fikk altså sashimi, crispy duck og asiatiske kyllingvinger. Et av høydepunktene under kvelden var et helt nytt vin som Marianne fra importøren Pernod Ricard hadde tatt med seg. Egentlig er det på vei med båt fra Australia akkurat nå (tar visst tre måneder) og kommer ikke i butikken før januar -14. Men til bloggtreffet hadde hun fått flydd inn 12 flasker bare for at vi skulle få smake. Hvor kult er ikke det? :))
Marianne fra Pernod Ricard. Til høyre Sessan fra Lifestyle by Sessan og mellom de skimtes Ymmeli.
Dette vinet kan du altså få tak i på Polet neste år. Helt perfekt for deg som er glad i sushi! 
Virkelig friskt og godt. Jacob's Creek wah. 
(Bildet er lånt av Lizas verden.)
Akkurat på dette bildet ser vi mer ut som et begravelsesfølge men vi hadde det virkelig hyggelig! ;)
Det er Ana-Liza som står opp og til høyre sitter Revinyl.
Det er ikke ofte jeg blir imponert over kaker, synes som oftest de er for tørre, for søte eller noe annet feil. I går fikk vi en kake som er en av de beste jeg har smakt. En Oreokake fra Kakegalleriet i Moss (Jeløy). Helt fantastisk god! Om jeg skal ha selskap skal jeg jammen bestille derifra. En kakeopplevelse av de sjeldne. Det var jeg og Anette i fra Nettas blogg helt enige om. :) 
Dette er det andre bloggtreffet jeg har blitt invitert til og også denne gangen var det kjempefine gaver i store poser som vi fikk med oss hjem. Utrolig bra! (Det er Ana-Liza som har ordnet det på begge treffene jeg har vært på! :) 

Jeg må bare vise dere hva vi fikk en annen dag! 
Her ser dere posene står klare.

Jeg må forresten male listene på soverommet en gang til tror jeg, tror vi har gjort en liten bommert. Akkurat det jeg har lyst til...
Kommer tilbake til det. I morgen. :)

6 kommentarer:

 1. Elsker det første bildet med de vakre gladiolene og puta/skinnet i samme nydelige fargen.

  SvarSlett
 2. Så fine bilder, kjente meg nesten ikke igjen:)
  Hyggelig at du koste deg.
  Klem
  Liza

  SvarSlett
 3. Härliga bilder!! Jag var så uppslukad av av lampan att jag glömde resten av den fina lägenheten. Å så hade jag klart att sätta kameran i BULB så sista bilder på goodie påsarna, blev crazy.

  Natti natti kära du & glad ny vecka
  //Sessan

  SvarSlett
 4. Åh så koselig, skjønner godt at dere koste dere. Hyggelig å se bilder av kjente ansikter også......kanskje jeg får lage et bloggtreff her i Fredrikstad etterhvert også. Blir jo inspirert nå.
  Klem fra Maliva

  SvarSlett