8. november 2013

Finfin lampe i stua!


Hei!

Er dere også klare for fredagskveld og helg? Det er beste kvelden. :)

Jeg elsker å holde på med interiør og det jeg synes er aller morsomst er å skape noe selv. Det jeg oftest gjør er at jeg setter sammen ting jeg finner, får, kjøper billig osv. Og så maler, fikser og syr jeg litt. Det synes jeg er utrolig gøy! (Oftest trenger jeg noe hjelp fra mannen i garasjen også. ;) Da får man noe som er helt unikt.

Ibland tar jeg rett og slett bare en runde rundt i huset og ser hva jeg har. Noen ganger kan det å flytte på en lampe eller et lite møbel gjøre kjempestor forskjell. Man blir så vant til hvordan man alltid har hatt det! Ikke sant?

Den nye lampefoten i stua fant jeg i kjelleren hos svigermor. (Pleier å ta en liten runde der innimellom. :) Stilig trefarge, kjempefin lampefot! Trygve var snill og skiftet støpsel på ledningen og ordnet med en ekstra metallring for skjermen. Skjermen er fra Lama.

Nesten som om hele stua ble ny med ny lampe. :)

Ønsker deg en hyggelig fredagskveld!

1 kommentar:

  1. Den lampa er jo en skatt og skjermen passer perfekt.
    Kaffekverna i forrige innlegget ditt har jeg aldri sett maken til - ett skikkelig funn :)

    God helg.
    Klem Inger

    SvarSlett