9. november 2013

Godsaker i posene!


Hei og god lørdag!

Vi fikk kjempefine ting i goodiebagene på bloggtreffet jeg var på i forrige uke! Og jeg må nok si at høydepunktet for meg var vinflasken fra Pernod Ricard som jeg allerede har skrevet om. Sushivinen kommer ikke på markedet i Norge før i januar 2014. Så kult at vi fikk smake først og i tillegg fikk hver vår flaske i posene! :)

I min pose lå denne koselige lysestaken fra Wik & Walsøe og fine armbånd fra Leas Verden
Eplemost fra Dyre Gaard og en kjempekul veske/handlenett fra butikken Portobello i Moss.
Nettet er laget av et Beck Söndergaard sjerf. Tøft! 
Noen av matvarene fra Så godt er allerede åpnet og spist. Alle disse tingene lå i min goodiebag. :)
Det er jo så hyggelig å få ting man kan spise og drikke, akkurat som i julegave synes jeg.

Ha en flott lørdag så blogges vi snart igjen!

2 kommentarer:

  1. Så utrolig flotte ting. Jeg likte spesielt armebåndet:-)

    SvarSlett
  2. Her var det mye spennende i goodie-bagen.
    Lysestaken er jo kjempenett :)

    :) Inger

    SvarSlett