20. november 2013

På gang med pakker!


Hei hei!

Nå sitter vi og spiser frokost og ser månen utenfor vinduet. En kald morgen men det ser ut til å bli en kjempefin dag. Jeg hiver nedpå kaffe for å prøve å lindre en meget sår hals. Uff den blir bare verre og verre. Lisa gnager på en løve ved siden av meg og er rimelig sint. Må være tenner som bryter ut nå altså! Haha, det er så lekkert at til og med de bittesmå menneskene kan være sinte! :)
I går fikk jeg surret inn de første julegavene. Jeg gjorde som jeg pleier, brukte det jeg har til innpakningen. Lisa var rundt meg og spiste bånd mens jeg pakket inn så jeg bokstavelig surret inn gavene så fort jeg rakk. Men jeg ble ferdig med det vi har enn så lenge. :)
Deilig!


Ha en fin vinterdag!

2 kommentarer:

 1. Kjedelig med sår hals. Ønsker deg god bedring.

  Jeg har selv fått handlet de fleste av julegavene, men har ikke pakket inn noe enda. Det er så koselig å pakke inn og pynte de ekstra, slik som du har gjort. Kjempe fint.
  Her i huset har jeg valgt bort rødt de to siste årene, og det blir ikke noe rødt i år heller. Dette gjelder gave innpakking også. Den eneste utfordringen er at man da kjenner igjen gavene som kommer fra andre med rødt på:-) :-).

  Ønsker deg en fortsatt fin november.

  Klem Anne Line

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anne Line! Flink du er, deilig når førjulstiden kommer! Jeg må ha litt rødt til jul men bare litt. :) God helg!

   Slett