21. november 2013

Stilige skøyter!


Hei hei!

Håper dere har hatt en fin torsdag! Snart helg igjen, det er nice. 
Til helgen kommer familien fra Sverige hit, det blir koselig. 
Det er lenge siden jeg har truffet min søster!

I dag har Trygve jobbet i garasjen med å fikse et gammelt skap til noen mens jeg har hatt kaffebesøk inne i huset. Med babyer, veldig hyggelig. :) Men jeg har fortsatt meget vondt i halsen kjenner jeg. I går kveld gikk jeg fra te til noen sterke greier som Trygve har kjøpt på tur til Riga. Luguber flaske, luguber smak men det hjalp! (Der og da.)
Tror jeg må ta meg en liten en i kveld også. ;)

Så til skøytene.
Denne gamle herremodellen er jo bare kul, og så artig å pynte med til jul. (Rim der altså.) Faktisk så kan man jo henge et par gamle skøyter på en spik hele vinteren. Ute kanskje? Skikkelig koselig pynt. Disse ser jo ikke ut til å være brukt en gang.

Jeg har et par andre rare gamle skøyter også som jeg må vise dere en dag.
Deilige farger!

Nå kommer snart hele gjengen hjem fra barnehage og butikk og da blir det pitabrød med kylling, noe av det beste jeg vet.

Blogges snart igjen!

2 kommentarer:

 1. Så fine skøyter, eller skeisser som vi sier i Valdres.
  Koselig å pynte med dem, og kan jo skifte stæsj etter hvilken måned det er.

  :) Inger

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja de passer jo hele vinteren egentlig disse skeissene. ;)

   Slett