17. november 2013

Siste sjanse til å vinne Rivièra Maison vinkjøler!


Hei hei!

Håper dere har hatt en fin søndag! :) Noen har kanskje hatt bortimot storm i dag? Her har det vært en nydelig dag. Vi har vært en tur ute men har også akkurat fått shinet kjøkkenet etter kaoset tidligere. Vi har hatt juleverksted her. Jeg kan dessverre hverken si eller vise hva vi har laget da jeg ikke vet helt hvem som leser bloggen. ;) Etter jul så skal jeg vise noen bilder.

Ellers er det siste mulighet for å bli med på min giveaway sammen med Rivièra Maison i dag! Frem til midnatt kan du melde deg på. Premien er vinkjøleren på bildet + to champagneglass. Klikk her om du vil være med. :)

Da vi kom hjem fra turen i dag hang det en pose på døren og i den lå en sjokoladekake! Hehe ikke hver dag det altså. Jeg er allerede på andre biten så vet ikke helt hvordan dette går utover kvelden...

Ha en fin kveld så blogges vi i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar