16. november 2013

Stemning i hagen!


Hei!

I dag har jeg og B satt opp party lights i hagen. Det ble SÅ koselig!
Slike lys har jeg likt veldig godt i mange mange år men har liksom ikke kommet meg for å sette de opp i egen hage. Det var litt tidligere i uka da jeg var ute på en løpetur at jeg så en slik lysslynge blant trærne i en hage. Så fint og jeg tenkte at en slik må opp!

På julemarked på Liseberg og andre steder er jo slike lysslynger helt fantastiske! Ja egentlig all slags lys ute er jo utrolig fint i mørketiden. Nå koser jeg meg når jeg kikker ut i hagen. :) Ha en fin kveld!

5 kommentarer:

 1. Det er så utrolig fint med lys ute i denne mørketida!!
  Vi trenger mye lys på denne tiden og dette var veldig fint:)
  Har tenkt på disse noen år jeg pgså så kanskje jeg må gjøre alvor av det:)
  Kos deg med de fine lysene!:)
  God klem fra Reidunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Samme med meg. Jeg tenkte at jeg liksom måtte ha en plan med hvordan jeg skulle henge dem men man trenger jo ikke det. Nå har jeg rett og slett hengt lampene fra huset, bort til leveggen, videre til treet og så til den lille redskapsboden vår. Kjempekoselig! Go for it Reidunn! :)

   Slett
 2. disse likte jeg veldig godt, var liksom ikke så jul over dem :-)
  kan dem henge ute i allslags vær, og hvor er dem å få kjøpt?

  klem tone

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja! De passer jo like bra til sommerfesten og kan henge ute hele året! De har IP på rundt 40, så de tåler vær og vind like bra som vanlige små utelys. (Var det 44 tro?) Og så er det ledlamper som tåler en støyt, de er bare laget slik at de ser ut som en vanlig pen pære. :) Jeg kjøpte slyngen på Clas Ohlson til 299 kr! :)

   Slett