25. desember 2013

Den beste dagen!


Hei hei!

Hadde dere en fin dag i går? Vi hadde det helt supert men jeg lurer på om ikke første juledag er en enda bedre dag? I dag synes jeg virkelig at juleroen har innfunnet seg. Herlig!

Jeg har aldri opplevd jet lag før men etter at vi kom hjem fra Florida så tror jeg jammen at jeg er en erfaring rikere... Hver natt jeg går og legger meg så ligger jeg våken i tre, fire timer. Får ikke sove før klokka er rundt fem om morgenen. (Da er klokka 23 i Florida...)
Prøver å ta det med ro men etter noen timer er det lett å få litt lett panikk. I dag skal jeg presse meg til å være våken hele dagen til tross for at jeg er ganske så trøtt, ikke lov til en nap her altså! 
Vi fikk et juletre i hus i år også, det trodde jeg nesten ikke. Vi glemte å vanne det det første døgnet og hold på å ta livet av det men det klarte seg og er nå så fint på kjøkkenet. Nå skal vi gå en tur så vi blogges igjen i morgen. :)

2 kommentarer:

 1. Jet-leg er slitsomt, det beste er å ta innsovningspiller ett par kvelder, så er du i rute.
  Ha ei fortsatt fin julehelg.
  :) Inger

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmm, spørs om jeg kan gjøre det som fortsatt ammer. Plutselig våkner Lisa og mor er i koma hehe. Begynner å bedre seg nå, en time i riktig retning per dag...

   Slett