26. desember 2013

Gjett hvem som ble med hjem!På en fantastisk, merkelig måte så klarte jeg å få ned ham og resten av tingene i våre fire kofferter. Vi hadde to på veien til Florida og to vesker på veien hjem. Jeg tror jeg brukte sammenlagt en hel arbeidsdag (8 tim.) på å pakke de. Jeg tok hele ansvaret og plasserte vesker og tingene våre inne på et soverom vi ikke brukte. Så jobbet jeg virkelig systematisk og nøye for å få med alt. Jeg har aldri pakket slik tidligere, men det fungerte. :)

I dag skal jeg og Lisa ta det helt med ro. Familien har tatt med seg Bertil til Sverige og far i huset er på jobb. Akkurat nå farter jeg rundt og rydder, ordner og vasker tøy men snart er jeg ferdig og skal slappe av og vi skal kose oss i rent og ryddig hus. Mens jeg jobber drikker jeg kaffe ur et av de artige julekrusene fra Amerika. Må seff vise de en dag. ;)

Ha nå en deilig romjul og slapp av, hverdagen kommer fort på igjen.
Vi blogges i morgen!5 kommentarer:

 1. Glemte jo å skrive at svigerfar sørget for lys i drummer boy også, på lille julaften! :)))

  SvarSlett
 2. Denne var jo bare herlig! Så nostalgisk og fin! God jul til deg & dine :)

  Mvh,
  Tanja K

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Tanja! Jeg synes også det, falt skikkelig for den på loppis. God jul til deg og dine også! :)

   Slett
 3. Den var da kjempesøt trommegutten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Åshild! Lurer på om jeg skal legge ut en liten filmsnutt av den for den lyser på en helt spesiell måte også. Lyset rør seg glittrende. :)

   Slett