3. desember 2013

En annerledes førjulstid!


Hei!

Akkurat nå sitter jeg småtrøtt foran skjermen med kaffekoppen ved siden av meg. Jeg som egentlig elsker adventstiden hjemme ble overtalt av mannen til å bli med til Florida. Ikke det at jeg ikke liker USA, jeg har vært her to ganger tidligere (NY og California også) og elsker det. Men reisen ble avgjort ganske raskt for å si det sånn...
Så dette er vårt hjem og her er det jammen fint og mye å se. Vi har ikke rukket å se så mye ennå (mest vår egen jacuzzi :)) men jeg har merket meg at amerikanerne har begynt å plukke frem julepynten og jeg har begynt å knipse bilder. Gleder meg til å vise dere! Håper også at du har lyst til å bli med inn i huset etter hvert slik at jeg får vist hvordan det ser ut her.

Vi blogges snart igjen da! :)

2 kommentarer:

  1. Du verden. - Men det må jo egentlig være litt deilig også, hvis det er litt sommerlig der.

    SvarSlett