2. desember 2013

Juletreet!

Vårt tre i fjor.

Hei hopp!

Håper dere har hatt en fin helg. Her går det unna og jeg er litt sliten i dag må jeg si. Skal fortelle dere hva jeg driver med snart. :)
Jeg elsker julepynt som de fleste (kanskje?) andre jenter men viktigst av alt for å skape stemning er vel juletreet? Det artige med juletrær synes jeg er at de er fine nesten uansett, her liker jeg mange stiler! Skikkelig tynne og skrale saker med noen få kuler eller slik som vi pleier å ha det; tjukk og fluffig edelgran med koselig tradisjonell pynt. Et lite tre fra skogen med røttene synlige i en glasskrukke eller et  digert tre med rosetter. Det er også veldig koselig med juletrær som er danderte for å passe inn i sammenhengen; på et kjøpesenter, i et festlokale, på en restaurant eller på torvet. 

Hurra for fine pyntede trær i førjulstiden! 

Nye muligheter - ha en fin uke! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar