17. desember 2013

Glitrende juleskilt!


Hei igjen!


Mens jeg skriver dette så spiser vi sein frokost. Eggstir på boks og brød med cheddarost. :)

Dette soverommet er faktisk et vi ikke bruker i huset, men det er veldig fint. Tok et par bilder der i dag av mitt glitrende julekskilt. Jeg synes slike skilt er veldig fine og vi laget noen selv hjemme for et par år siden også. Gleder meg til å pynte med dette hjemme. Lurer på om det blir fint på et dekket julebord? Jeg tenkte på å ta med to, mannen var uenig...

Vi skal nok bade litt i poolen i dag om det ikke er for kaldt. Det kom nemlig et slags væromslag i går så til tross for en nydelig dag så var det kaldt med kald vind altså. Og i går kveld satt vi inne og spiste med lukkede dører etter et bad i jacuzzin, det er første gangen siden vi kom hit!

Have a nice night!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar