17. desember 2013

Julekaker!


Hei!

I går ble det outletshopping på oss og vi var rimelig urblåste alle sammen da vi kom hjem. Stakkars barn! Men man må jo shoppe noe når man er i USA. Vi hadde bestemt oss på forhånd Trygve og jeg at vi skulle stikke til den største outleten her. Bare ta med oss barna og gjøre det til tross for blod, svette og tårer. Vi fortalte B at dette kom til å bli en kjedelig dag og han fikk med seg Ipaden. Vi hadde med vogna til Lisa med diverse bestikkelser så som leker og små ostepop. :) 

I går var det helt overskyet og regn her så det var derfor vi tok turen. Det ble uansett mer enn varmt nok! Til tross for til tider kaotiske tilstander klarte vi en hel dag på outleten og jeg fikk kjøpt meg kjempefine ting! Veldig fornøyd. :))))

Begge barna var veldig flinke og holdt ut men jeg føler likevel at vi kommer inn som et sirkus noen ganger når hele familien turer inn gjennom dørene til en butikk. Noen som kjenner seg igjen? Det er mye armer, bein og lyd. ;)

(Kan jo som bevis fortelle at vi kom hjem med to høyresandaler til Bertil. Er det mulig?!! Bilde på Instagram, følg meg gjerne der om du vil, legger ut bilder der også. :)

I dag har vi kost oss i den fine båten og vi la til ved en nydelig strand. Litt mer avslappende. Jeg og B koser oss også veldig med julekaker mens vi er her. De har så mye!!
Disse variantene feiret vi lucia med. :)
Ha en fantastisk tirsdag, vi blogges i kveld!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar