9. desember 2013

Hva skjer med soverommet?


Hei!

Ja det kanskje noen lurer på? Det var jo bare oppussing av soverommet her på bloggen en stund og så ble det stille. :) Status er som følger. Vegger, tak, lister og gerikter er ferdig malt. Sengen er plassert og vi har fått tak i et par nattbord. De er kjøpt nye men jeg har tenkt til å male de. Ikke så bra det kanskje men de hadde fin form og var på salg så jeg slo til til tross for at fargen ikke var riktig. Ellers er det rimelig tomt på soverommet.

Her ser du at jeg malte gulvlistene i samme farge som veggen; blek sand fra Jotun. Jeg valgte 80, maks blankhet på listene. 
Jeg ble så fornøyd med lister i samme farge som veggen, fikk veldig lyst til å prøve det andre steder i huset også. Dørlistingen kom frem på en helt annen måte! Jeg brukte også fargen blek sand under garderobeskapene fra Ikea. Få ting er så lite sjarmerende som understellet til ferdigkjøpte garderober i uekte tre. Men jeg synes litt farge ble lekkert!
Det som gjenstår på soverommet nå er lamper, gardiner og noe på veggene. Jeg har forresten kjøpt et fint speil på loppis! Og jeg skal male nattbordene. Etter det så får vi se, da begynner det nok å ligne på noe. Gleder meg til å ta tak i dette på nyåret! (Mer om fargene vi har valgt og flere bilder av soverommet her.)

Ha en fin ny uke og nyt den fine snøen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar