11. desember 2013

Hvem er værst skrotnisse?


Hei igjen! 

Jeg hører det er snø hjemme, hva med å spenne et par kjekke skøyter på skoa? Hehe.
Disse gamle skøytene var det mannen som kjøpte på loppis. Og han klager på meg, jeg vet ikke hvem som er værst skrotnisse jeg. Kule er de jo da. Nydelige å pynte med til jul og gjennom vinteren også egentlig.
Disse bildene knipset jeg hjemme før vi dro, litt rart å se bilder fra kjøkkenet mens vi sitter her i varmen nå i kveld. Jeg har ikke begynt å lengte hjem ennå... :)
Til tross for at disse skøytene er gamle så synes jeg de har en moderne look. Det er nok teaken som gjør det. Summa sumarum; vi trenger egentlig større plass vi. Vi skulle hatt noen uthus hvor vi kunne hatt våre skrotnisseting. Da kunne vi rett og slett ha hatt en liten loppisbutikk også. Det hadde vært gøy det.

Jeg fortalte jo at det er nydelig i kanalen her by night. Nå har jeg tatt bilder, kommer i kveld!

2 kommentarer:

  1. så stilige skøyter! har hengt opp noen ute jeg, men de hadde ikke slikt flott treverk :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg synes alle mulige skøyter er fine jeg egentlig. Veldig fint å henge opp ute! :)

      Slett