27. desember 2013

Julekrus


Hei hei!

FOR en deilig morgen. Lisa sov til halv ti i dag og vi har hatt en helt rolig start på dagen. Kan egentlig ikke huske sist... Nå må jeg fortelle at jeg gjorde noe spennende i går kveld. Det vil bli en forandring på bloggen etter hvert. Jeg er meget spent på hvordan dette blir. Virkelig... Så det er bare å stikke innom igjen, plutselig ser du det. :)

Til noe annet, jeg kjøpte meg to artige, julete, svære, meget amerikanske julekrus i Florida. Det ene ser du her. Jeg drikker ur dem hver morgen. :))

Vi blogges! :)


4 kommentarer:

 1. Så stilig krus!
  Gleder meg til å se forandringene, så gøy :-)
  Ønsker deg fine romjulsdager!
  Klem fra Livy

  SvarSlett
  Svar
  1. Håper det blir bra da! :) Finfine romjulsdager til deg også Livy! :)

   Slett
 2. Spännande resa ni har varit på, o med på!!
  Jag tänker att du ska blogga för en tidning c",)
  Ha en fin romjul vidare, klem Anna

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skulle ju ha varit nåt det Anna, men nej jag ska inte skriva för en tidning. :) Dette är nåt jag har gjort helt på egen hand, eller inte helt da men... Ja du får se! :)))

   Slett