13. desember 2013

Little christmas drummer!


Hei hei i julestria!

Her storkoser vi oss og får til og med litt julestemning i varmen. Vi har spist på diner noen ganger de siste dagene (love it) og da har det vært juletrær og pynt innenfor dørene og julemusikk på høytalerne. :)
Som vanlig så har vi også jaktet rundt på forskjellige loppiser men hittil har vi ikke funnet den perfekte. Men, jeg fant denne lille trommegutten som jeg falt pladask for! Jeg kjente at jeg måtte ha den med meg men om den kan bli med hjem til Norge det vet jeg jammen ikke...
Trygve synes den er finest når den er slukket men det synes ikke jeg! Jeg tenner den på terrassen hver kveld. ;) Lyset liksom glitrer i den lille soldaten, skikkelig stemningsfullt. Jeg synes den har en så koselig vintagelook. Men om jeg får med den med hjem til Norge skal den ikke få stå ute men inne. Little drummer soldier.

Siden det er lucia, har jeg og B vært på butikken og kjøpt julekaker. Tror du de har mange sorter her eller? Jeg har store problemer hver gang jeg går forbi den avdelingen uten å ta med noen. De er jo helt nydelig pyntet også. Vi blogges i morgen! :)Kort innpå fra din mann her. Som en slags tusen takk for at du la ut det fine bildet av meg med min alle tiders bart. 

Hvis denne plastkaren mot all formodning får være med hjem, så husk hva jeg har skrevet her. Neste jul blir det sikkert glammy bilder av denne på bloggen. Tenk da på hvem som slepte den rundt på markedet i 30 varmegrader og med en tikkende bombe i barnevogna!

Vil også tilføye at jeg uten problemer prutet greia ned til halv pris. (Selgeren så lettet ut da vi rundet hjørnet med den.)

Det er snart jul og en bønn til alle dere bloggere: Glem det overfladiske. Gi fra hjertet i disse juletider! Tenk harde pakker. Stikkord: Ledninger, fjernkontroller, hestekrefter, kilowatt og omdreininger. 

God jul til dere alle og deres lidende menn.

Carpe Diem ( I bokstaver på en hylle)

Hilsen 
Trygve 
4 kommentarer:

 1. Ha-ha, hvor ER det morsomt. Jeg kom SÅDAN til at grine og måtte lige læse det op for min mand :-) Han er HELT enig i, hvad din mand skriver :-) Stakkels mænd, meeeeen hvor MÅ de også være stolte af deres DYYYYYGTIGE blogger-hustruer :-)
  God weekend til jer begge :-)
  Kram Jeanette

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Jeanette! Ja de er vel enige men det er jammen vi jenter også. ;) Goood helg! :)

   Slett
 2. Så morsomt skrevet av din mann:-)). Tror nok han har ned seg de fleste menn der ja. Men jeg likte din drummer man:-)). Kos dere videre på ferie.
  Veronica

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for støtten Veronica! ;) God lørdag!

   Slett