14. desember 2013

MASSE jul!


Hei!

Vi var innom et litt merkelig sted her en dag. Det var egentlig en dyrepark med tilhørende souvenirshop. Men inne i den butikken var det et sammelsurium av ting. Shell, oppstoppa dyr, gamle malte biler, små karuseller for barn, nøkkelringer, pynteting og vem vet hva. Mye rart! Og selvfølgelig julepynt! Jeg måtte knipse noen bilder.
Noen som har tenkt på å ha treet andre veien? :)
Hvite trær, røde trær,
og grønne trær.
Hadde det ikke vært for at det blir rare bilder med kameraet mitt hadde jeg tatt enda flere bilder. Jeg tror at det har skjedd noe med det ene objektivet mitt, mulig jeg har fått med meg et gammelt som egentlig er til vårt analoge kamera. Innebildene blir ikke helt bra. Får sjekke det når vi kommer hjem.

Ha en fin lørdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar