25. januar 2014

En matopplevelse

Røket laks med chevré, linser og laksecarpaccio.

God kveld! 

I går prøvde jeg og Trygve femretters for første gang. Grand menu og vinpakke på Refsnes gods. Det var en opplevelse! Maten var utrolig fint anrettet og jeg har lagt inn bilder i dag som jeg håper kan inspirere. :)Kamskjell, sprøstekt andebryst og trøffelsaus.
Gnocchi av mandelpotet.Torsk med champagneskum, quinoa og appelsinsaus.
Dåhjort.
Sjokoladeterrin og sjokoladeganash. Fiken og romis.

I den pakken vi bestilte i går var det passende vin til alle retter. Det var et nytt glass vin til hver og en rett og jeg synes det ble veldig mye. Etter hvert som vi fikk inn rettene så sto glassene på rekke og rad ved siden av oss. Og det var ikke det at rettene ble servert for raskt, det synes jeg var perfekt timing. Det ble bare mye vin i forhold til mengden mat. Hvis jeg skal prøve noe lignende en annen gang så vil jeg helt klart bestille en mindre vinpakke til. I dag har vi hatt en skikkelig slappisdag. Fra femretters i går til ferdigpizza i dag. Hehe. Og nå starter snart fremvisningen av flere Broenepisoder her. Håper vi rekker mange. Ha en fin lørdagskveld! :)

4 kommentarer:

 1. Dette så helt fantastisk ut og for noen flotte bilder du har tatt av maten! Jeg har aldri vært på Refnes Gods, men skjønner at det er verdt å ta en tur dit. Det hørtes deilig ut med vinpakke, men det kan fort bli i overkant mye vin ;-)

  Ønsker deg en fin lørdagskveld!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Netta! :) Ja jeg har alt kjent litt i dag at vi hadde det morsomt i går. ;))) Fortsatt god helg!

   Slett
 2. Dette så deilig ut og lekkert anrettet. Jeg har allerede googlet etter oppskrifter som passer.

  SvarSlett