26. januar 2014

Orden på halskjedene


Hei og god søndag! :)

Her har vi nettopp vasket opp og ryddet unna etter middagen og kveldsroen begynner å snike seg på. Ofte den deiligste tiden på døgnet for småbarnsforeldre. ;)

Sakte men sikkert blir det orden i sakene her hjemme etter at vi skiftet soverom hele gjengen. Noen ting som jeg virkelig må ha orden på er mine smykker. Hvis jeg ikke ser og har oversikt over de så blir de heller ikke brukt. Da glemmer jeg at jeg har de. 
Jag älskar ordning och reda! Så nå har jeg kjøpt meg noen plastikknagger med selvklebende bakside. Denne typen fåes nok kjøpt i stort sett overalt vil jeg tro men akkurat disse er kjøpt på Byggmakker.
Så har jeg festet de på innsiden av garderobedøren. Da kan jeg neppe unngå å se kjedene når jeg velger klær. Ikke roter de seg sammen heller. Veldig veldig deilig…
Uansett om det er gull, sølv eller smykker av annen metall så synes jeg de blir så fort stygge om de henger på metallknagger. Derfor valgte jeg plastikk.

Jeg liker veldig godt å stenge småting inne i skuffer og skap! Hvordan oppbevarer dere halskjeder, øredobber og andre smykker? Noen gode ideer? Det er så deilig å ha slike ting på stell. 
Ha en fin søndagskveld så blogges vi i morgen! 


8 kommentarer:

 1. Alltid kjekt med litt orden i smykkene ja... eller så blir de glemt (som du sa).
  Men å henge de inni skapet var nytt for meg. Kult. Tror kanskje jeg vil finne på min egen vri inni min egen skapdør.
  God søndagskveld. Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Så lurt, jeg har MASSE smykker i en skuff på badet og finner ingenting! Har også et smykketre på badet, men mange av smykkene blir stygge pga av fuktigheten så jeg må finne en annen løsning og denne var smart ;-)

  Ha en fin uke!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja en skuff med kjeder og alt samla er knot. Og når man endelig finner det man skal ha så sitter det fast i alt det andre så da blåser man i det likevel. Jeg tror jeg må ønske meg et ordentlig smykkeskrin til de andre smykkene...

   Slett
 3. Så lurt:) ENkelt og greit:)
  Hos meg ligger de i en eske og klusser seg sammen... dette skal jeg og gjøre:))

  Takk for tips:)

  SvarSlett
 4. Sånn oppbevarer jeg smykkene. Ikke så pent, men veldig praktisk.http://www.bestemorshage.blogspot.no/2011/03/heia-biltema.html

  SvarSlett
  Svar
  1. Supersmart sak! Jeg skal helt klart sjekke Biltema for en mindre modell!

   Slett