11. januar 2014

Full omorganisering!


Hei!

Ja nå er vi virkelig i gang igjen. Når Lisa kom så byttet vi jo soverom alle sammen men vi har ikke flyttet alle tingene. Egentlig så synes jeg ikke vi har organisert oss helt ordentlig etter at Bertil kom heller og med nestemann ble det bare enda verre. Nå har vi vasketing i en av garderobene på soverommet, noen badehåndklær for stranda og gardiner i garderoben i gangen, jeg har klærne mine oppe i walk in closeten til tross for at jeg sover nede osv. I det hele tatt upraktisk. Så nå er vi i gang og omorganiserer, ja hele huset egentlig. For når vi begynte så dro det med seg alt overalt...

På mange måter er det jo hvordan man organiserer seg som gjør et hus. Man kan ha et stort og luftig hus men om det er dårlig planlagt blir det jo liksom knot uansett. Vi har et gammelt og upraktisk hus så vi må virkelig organisere oss for at det skal fungere smidig i hverdagen. Det er nok av rot å rydde uansett! Vi har i tillegg ikke bad oppe ved barnerommene og det er en utfordring når det gjelder klærne deres, de vil vi ha nære badet nede.

Så planen er nå; én garderobe til hver i vårt soverom. Vi har en garderobevegg med tre garderober der. Her har Lisa og Bertil fått dele en garderobe i vårt soverom, som ligger ved siden av badet. De har mesteparten av klærne sine på badet. Men litt finere klær og ull f. eks. får plass i denne garderoben.

Jeg vet ikke om dere klarer å se håret til Lisa som stikker opp i nederkant av bildet. Hehe. Verdens mest sjarmerende jente og merkeligste hår. :)))
Når Trygve er ferdig med denne jobbeperioden så skal vi fortsette. Masse ting skal sorteres og lagres oppe i walk in closeten som jeg ikke får brukt akkurat nå. Ikke til hverdagsklærne i hvert fall, det blir for tungvint. Ikke fordi jeg egentlig trenger den, jeg har ikke mye klær men det er jo skikkelig hverdagsluksus å ha et slikt sted, som bare er ens eget og som man kan bre ut seg i.

Et skikkelig nyttårsprosjekt er i gang her altså. Bare å jobbe på...
Kanskje noen flere som har startet med noe slikt?
Vi blogges snart igjen,

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar