12. januar 2014

Litt mer kjøkken!


God morgen søndag!

Mens jeg skriver dette så ligger jeg i sengen. L og B leker ute i stua og koser seg så hvorfor stresse? Nei jeg nyyyyter!! :) Pelletskaminen er på og kaffetrakteren er klar, nydelig med søndag. Og i natt har det kommet snø også, fantastisk! Håper den får ligge litt til slik at barna kan få leke litt i dag når vi får besøk. Da skal vi forresten lage pai, oppskrift finner du her. Mycket mycket god...

Jeg knipset litt ekstra bilder av kjøkkenet da jeg tok bilder til utfordringen denne måneden. Jeg ville vise dere den tøffe "posen" til pant. Jeg synes den er veldig kul og vi trenger virkelig pen forvaring, vi har så mye pant! Jeg står vel for 5 % av forbruket, mannen min er meget glad i øl og brus. :)
Jeg fant denne på mammas jobb i jula, det er to poser i en forpakning. Hun jobber på Office Depot så dette er vel noe som er tenkt for bedrifter kanskje? Man kan bare ta med seg hele posen til butikken når man skal pante flaskene. Den lukkes med borrelås.

Nå skal jeg hente en kopp kaffe. Kanskje vi blogges i kveld?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar