5. januar 2014

Nå begynner det å ligne noe!


Hei hopp!

Jeg rydder, vasker og får ut julen og nå begynner det jammen å ligne på noe! Deilig! Sjekk treet utenfor døren. :) Trygve tok kjøkkengulvet etter middagen her også så nå tror jeg vi kan si at kjøkkenet er ferdig. Nå denne uka skal jeg endelig begynne å male stolene, SÅ spennende! Trygve er hjemme i seks dager så jeg har tid til å få gjort noe!!

Nå skal jeg ta på meg pannlampe og gjennomsøke kottet oppe i garderoben. Et eller annet sted har jeg en pen lysslynge som jeg fikk på bloggtreff i fjor. Men hvor?! Jeg vil gjerne ha det i gangen men finner det ikke. Jeg jobber på litt til før det blir tv og sofa. :)


4 kommentarer:

 1. Wow...for et hus. Nå har jeg smugtittet i alle rom, og her var det bare helt fantastisk. Og en så personlig stil man sjelden ser. At bloggen i tillegg var så oversiktlig gjør at jeg har kost meg leeenge her inne. Mannen min bare satt å måpte når han fikk se barnesengen far i huset hadde snekret. Jeg kommer tilbake! Mvh Renate.

  SvarSlett
  Svar
  1. TUSEN hjertelig takk Renate! Jeg ble så utrolig glad da jeg leste din kommentar. Det er jo akkkurat slik jeg vil at både bloggen og huset vårt skal være. Igjen Tusen takk og velkommen tilbake! :)

   Slett
 2. Lekkert! :D Jeg tror jeg må henge opp gardinstanga over verandadøra igjen, uten gardiner. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ja gjør det, den er jo fin å henge lykter i. ;) Jeg kan ikke ha lange gardiner nå på grunn av de små. Det blir bare syltetøy og andre flekker på de. Dessverre. :)

   Slett