5. januar 2014

Ny pynt på spisebordet!


Hei hei!

Det er veldig deilig å være hjemme igjen for nå skal jeg sette i gang med både det ene og det andre. Tipper det er flere enn meg som synes det er godt å komme i gang med hverdagen igjen?

Akkurat nå er det helt stille i huset, mann og barn er på tur. Det er helt magisk! Kan ikke huske sist jeg hørte på stillhet, det må være noen måneder siden... I dag skal jeg i gang med masse ting, jeg har så mye jeg har lyst til å gjøre her hjemme så jeg vet ikke helt i hvilen ende jeg skal begynne. Blir sikkert litt surring a la høne i dag tenker jeg. ;)
Det beste hadde vært om familien kunne ha vært på tur i skog og på strand i en 8-9 timer men det tror jeg ikke skjer... 

Pakke opp vesker, rydde vekk julen, rydde kjøkkenet, pynte litt nytt er noe av det jeg skal gjøre i dag. Jeg koser meg så mye med det at jeg begynte allerede litt i går og pynte nytt på spisebordet som du ser. :) Jeg tok en tur i kjelleren for å se hva jeg kunne bruke og fant en halvt ødelagt kurv som nå er litt mer ødelagt og fungerer som et slags fat på bordet. Ikke dumt. :)

Nei nå må jeg virkelig sette i gang, vi blogges i kveld igjen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar