7. januar 2014

NIBs januarutfordring "blanke ark på kjøkkenet"


Yes, jeg rakk det! Hadde veldig lyst til å bli med på denne utfordringen hos norske interiørblogger. Spennnde premie og jeg elsker kjøkken! Beste rommet i huset og mest inspirerende rommet å se bilder av. Kan surre meg helt bort på Pinterest eller på fine blogger blant bilder av kjøkken. :)

Dette er mitt bidrag til konkurransen! 
Fortsatt litt vinterstemning på kjøkkenet og akkurat nå har vi neonskiltet fra Florida i taket. :)
Blogges snart igjen!

4 kommentarer:

 1. Her må jeg legge inn en kommentar. Sjarmerende kjøkken, kan tro det er koselig å lage mat her :-) Min far skal bygge nytt kjøkken, og dette ser midt i blinken ut. Vit at du har inspirert. Lykke til i utfordringen. Klem fra Monica.

  SvarSlett
 2. Herlig kjøkken! Neon skiltet var et festlig innslag :-) Lurer veldig på hvor barkrakkene kommer i fra??

  SvarSlett
  Svar
  1. Du, de barkrakkene er noen gamle saker som mamma og pappa kjøpte til sin bar (!!) på 70-tallet. :)) Tusen takk! :)

   Slett