8. januar 2014

Flea market!


Hei!

Håper alt er fint med dere! Jeg er supertrøtt. Sitter her med kaffekoppen og prøver å våkne. Det må være det totale mørker som gjør en så utrolig trøtt om morgenen? Meg i alle fall... Og jeg er fortsatt i bittelitt romjulsmodus, spiser siste rest av kakene og vil ikke ta ned julestjerna helt ennå. Det er nok fordi vi hadde sol og sommer helt frem til jul. Vi kom jo hjem fra Florida 21. desember. Kroppen har liksom ikke fått stor nok dose romjulsstemning ennå. Neste uke tenker jeg det blir fresh start. :)

Apropå Florida, jeg må vise dere noen bilder fra en stor innendørs flea market vi var på. Nesten mer som et marked enn en loppis vil jeg vel si siden mange av tingene til salgs var nye. Men det var en opplevelse! Countryband som spilte, kamp på storskjerm, pretzels og mye mye mer artig å se på. (Det var den eldre garde som danset foran scenen til musikken, en gubbe hadde stokken med seg frem.)

Jeg likte veldig godt "the big barn" som scenen var i. Der var det mange kule detaljer så som ballampene og viftene i taket. Jeg likte også veldig godt den ideen med lyslenken på kleshengerne. Kunne man ha laget noe lignende hjemme tro? :)
Fried "gator" anyone? ;)Jeg likte også veldig godt denne skrullete saken, morsomt at selgerne på markedet hadde gjort det lille ekstra! 
Det var på denne loppisen jeg fikk tak i min litt store julepynt... Jeg fant også en t-skjorte, litt leker til B og en pinata til Lisas rom. (Der var jeg flink og kjøpte en bitteliten en. :)

1 kommentar: