28. januar 2014

Spennende og rustent


Hei!

Ja nå er jeg virkelig spent her. Trygve skal prøve kunststykket å pløye gjennom snøen for å hente våre nymalte stoler…. De er allerede ferdige! SÅ spennende! Når man maler selv så ser man jo fargen når man åpner boksen. Man ser første strøk, lurer på om man har valgt riktig osv. Nå har vi bare valgt farger og levert de bort. Jeg føler nå at jeg ikke aner hvordan dette blir. Det har jeg ikke vært med på før. Nesten litt skummelt.

Så nå blir det et lite pausebilde fra en hylle på kjøkkenet. Denne lille lykten har stått ute og blitt rusten. Det er jo et tips om man har en lykt eller pynteting som man synes er litt for "fin" i materialet. Jeg kan noen ganger finne noe hjemme hos mamma og pappa for ekspempel som er fint men ikke helt rett. (Som de ikke skal ha lenger.) Da kan jeg sette den tingen ut en stund så blir den litt mer slitt og da blir den finere. Dette gjelder jo da om du liker den litt rustikke looken på ting selvfølgelig. Jeg har gjort det med lykter i forskjellige materialer, kurver mm. Det er ikke så mye som skal til før det blir litt mer sjarmerende og koselig. :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar