27. januar 2014

Southern style


Hei hei!

Nå er vi i gang med en ny uke. Det blir bra. I dag kom jeg meg avgårde og trente tidlig og nå har jeg vondt i skuldrene og i en arm… 
Før jeg dro hadde jeg også vondt så nå håper jeg at det blir litt værre før det blir bedre. Føler meg støl og utrent og trenger å få røsket litt i mine stive nakkemuskler helt klart.

Tygve har vært på bruktbutikk i dag for å finne en dør til garderoben oppe. Der er det fortsatt helt åpent. For å gjøre prosessen med å sette opp en dør kort så tenkte vi prøve å finne en som han kan tilpasse. Han fant visst noe så det blir intressant å se…

Til noe helt annet: I Florida fikk vi dilla på mais! Vi kjøpte ferske som vi laget ferdig på grillen og himmel hva godt det er med mengder av smør og salt. En kald øl på det og et oppvarmet basseng. OMG.
Det rare var at vi ikke hadde noen sånne maisgalfler eller holdere som man setter i hver ende av koblen. Så var vi innom en antikksjappe i Fort Meyers og der fant jeg antikke slike!
De er så fine, skikkelig southern style. :)
Vi brukte de nesten hver dag.
Det eneste som er veldig dumt er at de kan bli veldig varme. Ikke smart.
Nå må jeg betale regninger. Gleder meg stort...

1 kommentar:

  1. De er nydelige. Vi har noen helt vanlige med sorte silikonhåndtak. Det ble mye enklere å spise maiskolber etter at vi kjøpe dem.

    SvarSlett