23. januar 2014

Tomt på kjøkkenet!


God kveld! :)

Slik ser det ut på kjøkkenet vårt nå, veldig tomt. Men også lyst og deilig på noe vis. ;) Våre kjøkkenstoler er levert til lakkering og vi har hentet opp noen gamle fra kjelleren så lenge. (Bertils tripp trapp stol har Trygve stått på da han skulle pusse taket i soverommet så den knakk og nå er den i garasjen og venter på reparasjon.)

Jeg er så spent på resultatet og jeg er så glad for at kjøkkenstolene endelig blir malt. Dette er noe jeg har tenkt leeeenge på men ville vente for å være sikker på at jeg ikke angret på at jeg malte eikestolene. Nå er jeg helt sikker på at dette er det rette og jeg tror T er veldig klar også. :)

Vi tenkte vi skulle male begge barnestolene også nå så det blir skikkelig gjennomført på kjøkkenet. :) Dette er liksom den siste store tingen som jeg har gått og lurt på lenge og nå er vi snart ferdige med det også, utrolig deilig. Trygve flislade jo over kjøkkenbenken og pusset opp badet i huj og hast før Lisa kom og etter det har vi pusset opp soverommet slik at alle kunne bytte rom med hverandre. Nå var det liksom bare stolene igjen og nå blir det snart virkelighet også. Så gøy! 

Ja det blir jo garantert flere prosjekter en gang fremover men det er godt å føle at ting blir ferdig. Og det er også ekstra tilfredsstillende når man har jobbet og ventet lenge på det som endelig kan krysses av på lista. Eller hur? :)

Har dere lagt merke til hvor sykt blått det er utenfor terrassedørene på bildet? Ettermiddagene i snøværet kan jo være helt magiske! Nå skal vi se noen episoder av Broen. Vi ligger godt etter men har blitt bitt av basillen vi også nå. Veldig spennende.
Ha en fin kveld!

6 kommentarer:

 1. Blir kjempespennende å se hvordan stolene blir. Så deilig å kunne levere dem til spraylakkering og slippe å male dem selv. Jeg malte to pinnestoler for en stund siden og erklærte at aldri mer.....

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha ja det kan jeg tenke meg! Jeg tror jeg har latt vær å tenke på for en STOR jobb det er. Kanskje jeg hadde gitt opp om jeg hadde begynt?..

   Slett
 2. Oi så gøy! Gleder meg til å se det ferdige resultatet :) stilig blåtime utenfor ;) Fin fredag til deg!! Klem Mirjam

  SvarSlett
 3. Blåtimen er fantastisk ♥ Vår barnestol forsvant til nye eiere i går, det var godt. Alt som blir for lite fjernes fra huset for tiden og det er så deilig! :D

  Ja, gamle styggfine ting, det er det som er hjemme. ♥

  SvarSlett
 4. Your new kitchen is very nice!

  SvarSlett
 5. Nydelig bilde, jeg elsker den blå timen ♥
  Så herlig og få gjort ferdig stolene, blir nok veldig bra, gleder meg til og se:)

  SvarSlett