23. januar 2014

Så koselig vintervær!


God morgen!

Da snør det jammen igjen, så utrolig koselig. Slik skulle det ha vært i juletider!!! Men det er jo fint at det kommer snø nå også. Mannen tror jeg hade digget et helt snøfritt år men da tror jeg at jeg hadde manglet noe om vi gikk rett på vår uten en periode med riktig vinter.

Ja og så er det kjøkkenstolene som er neste prosjekt her i huset da. De skal males. Vi har snakket frem og tilbake om den store jobben det er. De er jo fulle av små pinner og kriker og kroker som skal pusses og grunnes og pusses igjen og så malingen på det igjen. For en jobb. Trygve har flåset meg i nakken hele tiden også og sagt at jobben må gjøres ordentlig. Han har vært ganske bekymret. Dette er jo først og fremst mitt prosjekt. Så i går bestemte vi oss for å levere de inn til lakkering. For en lykke! For det første så slipper jeg jobben!!! Og for det andre så må jo resultatet bli riktig bra nå! 

Vi skal levere de i dag så vi blogges litt senere igjen.

2 kommentarer:

 1. Mannen min sa også at siden det ikke kom snø til jul kunne det la være å komme, men jeg er glad det begynte å snø (selv om det ikke gav seg), for litt ordentlig vinter må vi ha! :) Håper dere får beholde den litt i Moss, og at kommunen har vett på å måke.... men nå er det vel nytt budsjett, så nå har de jo råd. ;)

  Pst. Helgen på Refsnes Gods hørtes deeeeeeilig ut - kos dere masse!!! :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Er gubbene lei måking og skraping av ruter kanskje? Hehe. Ja måkingen har vært bra her, faktisk de siste årene. Veldig fornøyd. Det er veldig viktig i bakken vår kan man si!! Gleder meg til godset, jeg skal nyyyyyyte! God helg Vibeke! :)

   Slett