4. januar 2014

Vinnerne av rengjøringsprodukter er...


Hei!

Nå har Lilleborg trukket ut en heldig deltaker (i denne konkurransen) som vinner rengjøringsprodukter fra Lilleborg og Jif for et helt år! Vi har også 10 deltakere som får hvert sitt spesialdesignede oppvaskset.

Et stort grattis til Tina Triger som vinner et års forbruk av rengjøringsprodukter! Nå tipper jeg vaskingen i 2014 går som en dans. :)

De heldige som vinner oppvaskset er:

Vilde Rokne
Camilla Eggen
Bente S. Bratteberget
Tarijo@online.no
Kristin Holmestrand
Marius Grotan
Monica Kvalvik
Nathalie Eek
Anne Benedikte
Hilde Danielsen
jk770110@hotmail.com

GRATTIS! :)
Nå har jeg og barna kommet oss hjem til huset og mannen igjen. Det var godt. Akkurat nå er det litt kaos her hjemme men jeg gleder meg til å sette i gang med litt vårinteriør nå. Har allerede begynt litt. :)

Blogges i morgen!


5 kommentarer:

 1. Jippi, ser jeg har vunnet :)
  Ser også at jeg har klart å oppgi den gamle epost adressen min.

  Hilsen Kristin Holmestrand
  osloby2002@gmail.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Grattis! :)
   Jeg skal gi beskjed til Lilleborg om din adresse, de har allerede sendt ut mail til vinnerne. :)

   Slett
  2. Forresten Kristin, kan du sende din bostedsadresse til post@plusstid.no ?

   Slett
 2. Tusen takk!
  Sender epost med en gang :)

  SvarSlett