28. februar 2014

Americana style!


Goood freeedag kveld!

Trygve kom hjem i går og blir hjemme hele helgen. Han har vært borte i flere dager. Blant annet tur retur Gran Canaria. Nå er hele familien samlet igjen, oh my så herlig!

I dag gikk jeg en tur ned til byen. Helt alene, for å se på klær. Det var veldig behagelig men det var bare det at jeg samtidig ventet på at bilen skulle bli ferdig på verksted. Det skulle ta 2,5 time. Det tok vel seks. Jadda. Ble noen kaffekopper på jobben mens jeg ventet. Jeg trodde jeg skulle rekke så mye mer i dag men det ble mest venting ut av denne dagen gitt.

Dere som har lest bloggen min en stund vet nok at jeg liker det amerikanske veldig godt. Interiøret og kanskje spesielt vintage ting. Så som disse baseballballene. Vi fant de på flea market i Florida. Moro moro. 

Nei nå skal jeg spise litt sjokoladeis til rødvinsglasset tenkte jeg. ;)
Ha en herlig fredag og fin helg!

2 kommentarer:

 1. Har ikke noe særlig forhold til baseballballer, men stolen din er rålekker :)
  God helg.

  Klem Inger

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen hjertelig takk Inger! Det er en gammel loppisstol som vi har kledd om selv. http://www.ekteinterior.com/2011/03/blomstrete-loppisstol.html GOD HELG til deg også! :)

   Slett