2. mars 2014

Mine bilder til soverommet!


Hei!

Deilige søndag. For første gang siden Lisa ble født (nesten) så spiste vi frokost alle fire sammen i dag. Så koselig. Trygve har satte en bolledeig. (Han er deigkongen) så det blir fastelavnsboller etterpå. :)

I går lager vi en skisse til soverommet vårt som ikke er helt ferdig. Vi vil ha en sengegavl og jeg vil gjerne at min flinke snekkermann skal bygge den. Jeg tror jeg har han på kroken. En litt sommerlig, hvit gavl. Så har jeg tenkt på noen fine sommerlige bilder der inne også. Kanskje i sorte rammer som kontrast.

I går fant jeg frem bilder jeg har tatt og brukte kvelden på å redigere de i Photoshop. Det tar jo lang tid å finne ut hvordan man skal få til forskjellige ting men når man gjør det - SÅ moro! 
Dette bildet over her er et av de jeg laget. Og jeg har flere på gang så fort jeg får tid. 
Som skrevet; SÅ morsomt å få det til! 

Vi blogges litt senere! :)

6 kommentarer:

 1. Så bra å bruke egne bilder, mye mer personlig enn å kjøpe bilder som "alle" har. Tror vi er litt like der du og jeg, vi liker å gå litt mot strømmen ser ikke helt for meg at vi kommer til å henge opp Vee Speers bilder i fleng liksom. Jeg har en ide om en bildeserie som involverer våre 4 musikalske sønner, håper jeg får det til. Bildet du viser her er forresten nydelig, hadde vært moro å sett det før du redigerte det også.m

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja personlige bilder er veldig pent synes jeg! Du sier noe der. ;) God idé med før- og etterbilder av fotoene! Her kan du se bildet, her har jeg kun lysnet det litt: http://www.ekteinterior.com/2013/05/summer.html
   Gleder meg til å se dine bilder etter hvert. ;)
   God søndag!

   Slett
 2. Utrolig koselig bilde! Høres veldig hyggelig ut med felles frokost - og fastelavensboller, også ;-) Nam! Artig med litt nytt til soverommet.

  Ønsker deg en fortsatt fin søndag! Kos deg masse - og nyyyt bollene ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for deg, en riktig fin søndagskveld til deg. :)

   Slett
 3. Kjempeflott bilde!!
  Gøy å lage ting selv, og dere er jo så flinke :)
  Ønsker deg en flott ny uke!
  Klem Mirjam

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ja det er det morsomste når man får til ting selv. God følelse. :) God ny uke til deg!

   Slett