9. februar 2014

Flasketips!


God morgen!

Her er barna og jeg i gang mens T fortsatt snorker. I gang og i gang, det er ikke akkurat stor fart på meg så tidlig om morgenen. Sitter i morgenkåpen og drikker kaffe i et par timer før dagen starter på riktig.

I går var vi innom Mathallen på turen til Oslo. Det er et hyggelig sted! I går, lørdag, var det for mye folk men ellers ok. Pølser med ramsløk, vellagret ost, marinerte oliver og skikkelig mørk sjokolade ble med hjem. Jeg var også innom Vinmonopolet og kjøpte et par vinflasker og dama i kassen spurte meg om legitimasjon!!! Er det mulig? Når hun så at jeg var 17 år eldre enn aldresgrensen syntes hun det var bittelitt pinlig men gjett om det var en som ble glad da. :)))))
Da jeg lette etter en glassvase til min Alladinlykt så fant jeg den til slutt på Skeidar. Der fant jeg også denne kjempefine flasken. Den er skikkelig kraftig med koselig form. Et lite tips til deg som også er glad i grønt glass. (Den kostet 70-80 kr.)
Ha en fin søndag, vi blogges! :)


2 kommentarer:

 1. God søndag Jessica.
  For en herlig opplevelse du hadde på Vinmonopolet - ta det til deg, og nyt det for alt det er verdt i lang tid!!
  Pga sykdom har jeg vært veldig fraværende fra blogg og Insta en stund, og nå var det lenge siden jeg hadde vært innom deg. Men nå har jeg virkelig kosa meg med bloggen din en god stund i dag. Jeg er blitt så glad i bloggen din, og den gir meg masse inspirasjon.
  Jeg føler veldig med deg i det du skriver i forrige innlegg vedr Instagram, og jeg har selv tenkt tanken om å kutte det ut. Jeg ønsker også å bruke tiden min på bloggen, og synes det er synd at stadig flere bloggere går mer over til insta. For meg var det ment som ett "både og" da jeg opprettet konto der, men jeg ser jo at det er veldig lett å "kaste" ut ett bilde eller flere sånn i farten... Og det går gjerne på bekostning av ett blogginnlegg, og det var ikke meningen min. Takk for at du delte dine tanker, så jeg fikk en bekreftelse på det jeg selv har tenkt.
  Ønsker deg en herlig søndag sammen med familien din!
  Titti-klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Riktig god bedring Titti og så gøy å høre fra deg! Det var lenge siden ja. :) IG tar mye tid ja, om man skal være der så må man nok bestemme seg på forhånd for hvor mye tid man skal bruke. (Om det går på bekostning av annet.) Ha en finfin søndag!! :)) Jessica

   Slett