10. februar 2014

Enkelt lunsjbord


God mandag morgen! :)

Utrolig kjipt vær ute men jeg tror jeg skal trosse det å komme meg på trening. Det hadde vært en knall start på en ny (grå) uke. Det er målet.

I går hadde vi lunsjgjester og laget et enkelt lunsjbord med eggrøre, brødskiver og pålegg. Etter at vi fikk barn så har jeg blitt mye flinkere til å ikke gjøre for stort nummer av for eksempel å invitere til lunsj. Nå har vi ikke så mye tid, så om det blir for avansert så ender det med at vi ikke orker å stelle i stand i det hele tatt. Sånn kan det ikke være! 

Så brød og pålegg er jo helt ok, egg og bacon eller andre ting som går kjapt å lage. Det viktige er jo at man møtes. Om man setter frem grønnsaker og frukt på bordet så blir det jo fyldig med en gang. 

Jeg er så heldig at jeg har hatt noen som har bakt for oss, så vi har hatt litt av hvert av bakst i fryseren. Det å bake en søndag man ikke har gjester for så å fylle opp fryseren. Smart. 
(Og ellers er det mye godt å få kjøpt i butikken også. ;)

Når barna er litt større og man har bedre tid, da kan man bruke den på kjøkkenet igjen.
Gleder meg! :)

2 kommentarer:

 1. Mysigt m lunchgäster!! Bakar varannan kväll...mega enkelt m trinesmatbloggrecept, rör ihop mjöl, jäst, vatten o salt, täcker m plast o jäser bortimot 10 timmar. Häller ut degen o drar lite i den o formar bröd, jäser 30 min o steker 30 min!!
  Fam är överlyckliga över det brödet c",)
  Ha en fin dag på träning!

  SvarSlett
  Svar
  1. Wow! Hva heter det brødet? Måste prova!

   Slett