3. februar 2014

Grønn lykt


God mandag morgen!

I dag fikk jeg sove til ti så jeg skal ikke klage! Men nå er det på tide å komme i gang med to do listen. Håper dere har hatt en ok mandag så langt. :)

Dette er en gammel varmer som går på olje/parafin. Kanskje noen som kjenner den igjen som en alladin ovn? Jeg og Trygve har drevet litt med å finne interiør til butikker og noen gamle kule ting blir ikke brukt. Men denne har jeg ikke helt lyst til å kvitte meg med. Det er den der grønnfargen igjen altså…

Hva tror dere? Kan den bli en fin lykt?
Jeg får ikke lov av T til å bruke den som varmer i hvert fall.
Jeg ser for meg at den kan bli veldig fin på terrassen til sommeren!
Jeg tenkte plukke ut hele sylinderen og finne typ en vase med samme form og sette oppi. Det må jo bli fint med den stålrammen rundt?

I dag skal jeg endelig begynne å bruke min nye mobil som ligger her. Jeg har fått en på garanti etter at wifi bare sluttet å fungere på min. Det skal bli så najs. De siste ukene har jeg brukt Trygves gamle med totalt sprukket skjerm. 

(Han ble så ivrig da han skulle ta bilde av en ulykke på ferie i Florida at han mistet den i asfalten. Det er kanskje ikke så rart for det var en bil som hadde kjørt av veien og rett inn i en garasje og videre inn i huset til en stakkar som bodde der.)

Vi blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar