2. februar 2014

Nydelige hjemmestrikkede gaver


Hei!

Finnes det noen bedre klær enn de hjemmestrikkede? Tviler sterkt. :)
I dag fikk jeg to kjempefine ting til Lisa. En nydelig myk lue og en kjempefin grønn kjole. Fargen er min absolutte favoritt! Så morsomt at den er helt lik en av kjøkkenstolene. :)
En farge til å spise opp!

Klærne er strikkede av Gøril som har denne bloggen hvor hun legger ut masse fine bilder av klærne hun lager. Et par kjoler vi har fått tidligere har Lisa brukt så mye at de nesten er utslitt. Det er gøy!
Gøril lager også små lapper til alle klærne med hva slags garn som er brukt og hvordan det skal vaskes. Helt supert! 
I dag har vi forresten hatt tidenes middag. Og da mener jeg ikke i positiv forstand…
Trygve stekte biff kjøpt i Sverige og sa allerede mens de lå i panna at dette så ikke bra ut. Han hadde rett. Vi spurte Bertil hva han syntes og han sa "det va veldig tungt".
Vi måtte kaste det.

Så frem med noen burgere som vi fant og heiv i panna. De var så kvalmende at vi måtte kaste de også. (De hadde nok i ærlighetens navn ligget en stund i fryseren…)

Så endte det med at jeg fant noen veggiesnitzler som lå igjen etter at min søster har vært på besøk. De gikk ned. Men nå er jeg sulten igjen.

Nyt søndagskvelden! Det skal vi gjøre, lurer på om jeg skal hente meg ost og syltetøy. ;)

2 kommentarer:

  1. Hva slags maling er brukt på den stolen... jeg mener ikke fargen, men type maling..

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Annette! Vi leverte stolene til Vestby Industrilakkering. Det er det beste vi har gjort, finishen ble fantastisk! De bruker en tokomponent lakk men dette kommer det et eget innlegg om litt senere for det har jeg lyst til å tipse andre om! :)

      Slett