14. februar 2014

Happy Valentine's!


God morgen bloggevenner!

Her i huset er vi nok litt uromantiske, vi feirer egentlig ikke denne dagen i det hele tatt. Kanskje vi burde det? Hva gjør dere i dag?

Det er jo likevel noe koselig med denne dagen. Hvem elsker vel ikke litt hverdagsluksus i form av blomster, sjokolade og annet. Det er lett å kjøpe noe til damene! Ordner dere noe spesielt for deres kjære også? Tips takk! :)

Ha en fin fredag!!!

6 kommentarer:

 1. Lika oromantiska vi..sprider ut det på hela året! kremt
  Ha en fin dag, klem Anna

  SvarSlett
 2. Jeg liker å markere slike dager jeg, og her i huset er det vel jeg som er flinkest til det:-) En god flaske rødvin ble verdsatt av A i dag. Egentlig hadde vi lyst til å dra på kino, men uten barnevakt funker det dårlig....... Men god mat og litt vin uten tv, data og andre duppedingser gjør også susen. Ha en fin valentines:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er noe med det. At vi jenter er flinkest sånn i utgangspunktet kanskje… Jeg vet at Trygve ikke bryr seg like mye som meg og da blir det ikke like morsomt. Men en vinflaske var jo en kjempebra idé, at jeg ikke har tenkt på det før. Det ville T også satt pris på! G kan være hos oss en kveld dere vil ha barnefri, bare å si ifra! :))

   Slett
 3. Jeg lå syk i går, så lite overskudd idag. Hadde tenkt å be mannen kjøpe med en bukett ROSA tulipaner hjem i dag... Men tenkte at da tok det enda lengre tid før han kom hjem :-) Dessuten har vi markert både min bursdag, vår (12års) forlovelse og morsdag denne mnd... det er kanskje nok? :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det hørtes nok ut ja. ;) God bedring Annette! -Jessica

   Slett