13. februar 2014

Tepper på kjøkkengulvet


Hei!

I dag har jeg helt barnefri i noen timer, O M G det skal bli deilig. Fælt å si det men det er sant. :) 
Jeg tror jeg skal bruke noe av tiden med å få satt inn bilder på noen av de gamle innleggene. Jeg klarte jo å slette MASSE bilder i google+ i høst. Ikke smart…

I dag har vi testet noe nytt, barna og jeg. Kokt müsli! Ja det går visst det også. Vi hadde lyst på grøt men jeg fant ikke et eneste flak av havregryn. Bortsett fra i Norgesglasset med müsli. Tror ikke jeg prøver det igjen med mindre jeg må. Men kanskje et lite tips til grøtelskere i nød?

Jeg har kjøpt meg et nytt teppe til kjøkkenet. En trasmatta! En fillerye som jeg kjøpte på bruktbutikk i Sverige. Jeg så noen gamle bilder av kjøkkenet vårt og det såg så koselig ut. Da oppdaget jeg at det var de to gamle filleryene som gjorde det. Jeg vet ikke helt hvor de har blitt av så jeg kjøpte meg dette sist jeg var på besøk hos mine foreldre i Sverige. Til den nette sum av 75 kr. 

Så dagens tips er å sjekke i bruktbutikkene etter fine tepper. Så lenge de ikke er for store så er det ingen problemer å hive de i vaskemaskinen. Det har i alle fall jeg gjort med alle mine og maskinen er intakt og teppene er rene. (Det nye teppet her tror jeg kanskje til og med er i ull men jeg vasket på forsiktig program med ullvaskemiddel og bittelitt vanlig og det gikk kjempefint.)

Ha en kanon onsdag så blogges vi veldig snart igjen! :)

2 kommentarer:

  1. Filleryer er veldig koselige! Dette ble flott ;) Ønsker deg og dine en super helg!! Klem Mirjam

    SvarSlett