16. februar 2014

Hvordan bevare ullsokkene fine!

Stygge, vel brukte sokker…Hei og god søndag! :)

Noen flere som har ullsokker som ser helt forferdelige ut? Både jeg og begge barna her bruker mye ullsokker om vinterern og de er ikke mye pene etter hard bruk og mange vask. 
Da er nuppefjerneren en redning! Har du prøvd det? Sokkene blir nesten som nye, det funker kjempebra!

Se forskjellen på bildet under!

Det er jo ikke akkurat gøy og det tar sin tid. Men om man setter seg foran tven med en sokk på ene hånden og nuppefjerneren i den andre så går det greit. :)Den til venstre har fått seg en overhaling, den til høyre står for tur…Jeg fikk anbefalt denne nuppefjerneren fra Alessi fra en kollega og den er veldig god. Bertil har klart å ødelegge beholderen for loet på vår så jeg tror jeg må ha meg en ny etter hvert. Har du noen tips? Gøy å prøve en annen denne gangen. Eller så går jeg for den jeg vet er bra. :)

Ps. Jeg bruker nuppefjerner på alt mulig av tøy og klær. Det blir som nytt!

7 kommentarer:

 1. Så lurt. Takk for tips på en ol søndag...

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha sant, det var jo et passende innlegg i disse OL tider. :)

   Slett
 2. Så enig, sokkan ser ikke ut etter noe bruk og vask! Da er det herved bestemt...nuppefjerner skal kjøpes inn!

  Klem Anna

  SvarSlett
  Svar
  1. Good! Kanskje du kan bruke en gammel høvel som Renate skrev under her? :)

   Slett
 3. Jeg bruker en sløv barberhøvel over ulltøyet. Det funker genialt! Ellers så jeg et supert tips på vg her i dag om hvordan få ren en blender. En slik man gjerne lager smoothie i. Man heller selvfølgelig bare vann og zalo i blenderen og setter den på. Da slipper man og være redd for å skjære seg i knivblandene nede i blenderen. Må litt skylling til, men det blir jo rent på 20 sek.:)
  Mvh Renate

  SvarSlett
  Svar
  1. Funker det?! Det må jeg prøve. Og blenderen - så smart! At man ikke tenker på det helt åpenbare noen ganger. Tusen takk for tips!

   Slett
 4. har ikke tenkt på at jeg kan brukke nuppefjernerneren på ullsokkene, det var lurt. ser tipset om rengjøring av blender ovenfor, kjempelurt, takk for tips :-)

  SvarSlett