15. februar 2014

Profesjonell lakkering av møbler!

Stolene klare til henting.Hei!

Vi har fått masse hyggelige tilbakemeldinger på de lakkerte stolene og spørsmål om hvordan det er gjort. All ære skal til Industrilakkering AS i Vestby.

Vi har tidligere hatt slike stoler som vi lakkerte selv med lakksprøyte og kompressor i garasjen. Resultatet ble bra, men jobben et mareritt, for ikke å snakke om lakksprøyt på absolutt alt!
Vi vurderte også å male med pensel, men med så mange tynne spiler og detaljer blir det vanskelig å få en bra finish. Man får bare et forsøk.

Leave it to the professionals!

Vi kontaktet Industrilakkering AS i Vestby. Prisene var overraskende hyggelige, så det var ingen tvil om at dette var veien å gå. Vi tok med stolene og fargekodene og ble enige om glansgrad. Uken etter var de klare!
Her er et bord som får en make over. Møblene slipes ned, får et lag med grunning og så to lag med tokomponent lakk. Finishen blir fantastisk og ikke minst meget slitesterk.
 Industrilakkering har også et stort anlegg for pulverlakkering.
På med pulver og så en runde i ovnen for herding.
Ikke bare vi som har oppdaget Industrilakkering AS. :))
Flere kjøkken i uken får et nytt liv.
Hvis du har noe å lakkere bør du definitivt sjekke med Industrilakkering AS. Lakk, pensler, sandpapir og ikke minst din egen tid er ikke gratis. For oss var det verdt hver krone. Dessuten ble resultatet perfekt.

5 kommentarer:

 1. Så fine stolene din ble,
  og så mye arbeid du ble spart for :)

  Klem Inger

  SvarSlett
 2. Det er såå lurt å få noen profesjonelle til å lakkere møbler / kjøkken osv.! :)

  Jeg hadde ikke tenkt over at det gikk an da vi begynte å male kjøkkenet vårt for et par år siden! Resultatet ble jo ikke like fint som det hadde blitt om vi heller valgte å lakkere det. Nå skal min mor straks levere inn sitt kjøkken til lakkering - det blir nok kjempefint! :)

  Bra dere fikk et så godt resultat! :) Vakre møbler!

  Klem fra Lite hi

  SvarSlett
 3. Hei. Har akkurat de samme stolene. Og gruer meg veldig til å sette igang 🤤 kan jeg spørre om hvor mye ca du måtte punge ut for å få jobben gjort? Mvh linda

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Linda! Det begynner å bli så lenge siden nå at jeg husker ikke. Men er fortsatt like fornøyd med stolene så kan varmt anbefale det! :) /Jessica

   Slett