19. februar 2014

Industri kjøkkenøy


Hallois!

I dag våknet jeg jammen med tendenser til hodepine igjen. Men nå har jeg vært på en times bodypump slik at musklene har fått kjørt seg litt. Hittil har det funket. Jeg er alltid stiv som en pinne i hele nakke- og skulderpartiet. Men nok om det, snart får jeg skifte navn på bloggen til Ekte Helse. ;)

I dag har jeg knipset et bilde i garasjen. Jeg falt skikkelig for denne vogna som Trygve har dratt hjem. Det er masse prosjekter der ute nå så det ser ikke ut men jeg tok et bilde likevel. Tenk å vaske og pusse og ordne litt på denne og bruke den som kjøkkenøy. Jeg ser det for meg på det rette kjøkkenet. Skikkelig stilig. 

Jeg må si jeg liker noe av det industrielle i interiør veldig godt. Det er noe lekkert genuint og gedigent over det. Men alt med måte og på sin rette plass. Er jo rimelig sikker på at slike møbler tåler en støyt i alle fall. ;) 

Lurer på hva gutta på verksteder rundt omkring tenker om at damene i disse dager drar inn oljete, møkkete møbler inn i stuene. De lurer nok. :) Hva synes du om litt industri i interiøret?

Nei nå må jeg få gjort litt her, ser ut som en bitteliten håndgranat har detonert, vi blogges! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar