20. februar 2014

Knuste tallerkener og nyvaskede kjøkkenfronter


Hei!

Nå sitter jeg her og spiser graut og har nettopp knust tre tallerkener. Det synes jeg er bra gjort, tre på en gang! Det er ikke så lenge siden jeg kjøpte 12 middagstallerkener men faktum er at de allerede har blitt skikkelig stygge så det er nesten så det ikke gjør noe…

Oj som dagene løper av sted, helt vilt! Vi har fått gjort litt mer på soverommet. T har kjøpt inn de siste kurvene fra Ikea som vi manglet til garderobene og jeg har kjøpt store hotellputer på Kid og en gardin som skal henges opp. Oppe er garderobedøren nesten ferdig, jeg skal ta bilder og vise dere! 

Prosjektene begynner å nærme seg ferdig man akkurat nå er det litt igjen litt overalt. Men snart så. :)

Jeg vasket over kjøkkenet i går. Det var på TIDE. Rett og slett pinlig hvor møkkete kjøkkenfronter man kan ha uten å selv legge merke til det! 

Nå skal jeg tømme resten av oppvaskmaskinen og jeg skal prøve å gjøre det så billig som mulig. ;) 
Wow som det snør ut nå! Vi blogges snart igjen! 

2 kommentarer:

  1. Så slepphendt du er da, kan du komme hit en tur å knuse noen tallerker også??? Ha ha jeg har noen som jeg har hatt i snart 20 år og de blir visst aldr hverken utslitt, heller ikke har vi knust en eneste en. Begynner bli pittelitt lei dem altså. Herlig bilde fra det flotte kjøkkenet deres.,

    SvarSlett
    Svar
    1. Haha oh my! Hvis du trenger en som mister alt så skal jeg ta en tur. Ting lever ikke lenge her! Glass er i en helt egen liga, skjønner ikke at det går an og hele familien er mer eller mindre like… God søndag! :)

      Slett