3. mars 2014

Blant putene i sofaen!


Hallo! :)

Ja akkurat her midt i putene ligger jeg nå og slapper av. Oh my så deilig! Denne dagen har gått unna med trening på formiddagen og så rett på tur mot Oslo etter det. Trygve hadde et ærend der så jeg passet på å ta en tur på Home and Cottage. I grunn bare en koselig tur men med Lisa i vognen så ble det jo alt annet enn avslappende. Ingen av mine barn har noen gang sittet rolig i en vogn…

Uansett; SÅ mye lekkert på HC. Tror jeg kunne ha kjøpt hele butikken om jeg hadde hatt pengene. Det er det rustikke som er så utrolig lekkert og innbydende. Denne gangen kjøpte jeg ingenting men som sagt tro ikke at jeg ikke fant noe! Får ta en tur en annen gang. ;)

Lisa sover nå, B er ute i garasjen og hjelper pappa. Med hva? Sengegalv! Jippi! Utrolig at de orker men jeg er bare glad. Gleder meg til den blir ferdig. 

Vi blogges snart igjen! 

2 kommentarer:

  1. Gøy å titte litt nedover hos deg :-) Likte godt den blå vasen på bordet der. Jeg har også ei jente som ikke vil sitte i vogn. Allerede som 6 måneder ville hun opp og se :P Best å handle alene ;-) God ny uke og god natt fra meg.

    SvarSlett
    Svar
    1. Best å handle alene ja, det er helt riktig. Skjønner ikke hvorfor jeg aldri lærer. ;) Ha en fin tirsdag!!

      Slett