15. mars 2014

En bekjennelse


Hei hei og god lørdag!

I dag er det nydelig vær men plutselig så blåser vi bort. Oj som det tar i rundt husknutene her. Skikkelig vind i dag!

I går ettermiddag passet svigermor på Lisa og jeg hadde tid til å bake. Kvalitetstid slik at man ikke blir avbrutt hele tiden og ikke klarer å tenke på grunn av en baby som krabber mot ovnen, klemmer fingrene i skuffen osv. ;) 

Når jeg skal kose meg på kjøkkenet på den måten da hører jeg på musikk. Det var Trygve som sa det til meg en gang for mange år siden; at nå koser du deg på kjøkkenet nå siden du har på musikk! Da hadde jeg ikke tenkt på det før men det er helt sant. Når jeg har litt tid til å bruke på kjøkkenet da kommer Spotify på.

Så til min bekjennelse. Når jeg setter i gang med et mat- eller bakprosjekt og virkelig er i godhumør da hører jeg på amerikansk COUNTRY! Ja det er helt sant. Da finner jeg frem radiokanalen på Spotify som bare spiller landsens musikk. Mulig jeg kjører "Folk"kanalen innimellom men ellers er det radiostasjonen med country som ruller og går her. Da storkoser jeg meg! :)))

Jeg blir i SÅ godt humør av å høre de artige tekstene om å ta seg en øl, kjøre pick up osv. Tror du jeg storkoste meg i Florida i desember eller? Bak rattet på en stor Chevrolet Suburban, i solsteiken, mens jeg hørte på Gator Country 101.9! For å være helt ærlig; jeg følte meg konge og hadde lykkerus. 

Jeg har ikke peiling på country og vet ikke om noen artister men jeg digger den glade stemningen! Og ved noen tilfeller er musikken helrett.

En liten bekjennelse fra meg i dag altså. Jeg er ikke kul, bare meg sjæl. Hahaha!

Er det kanskje noen flere som har noen musikkbekjennelser? Da blir jeg glad. Kom igjen jenter, jeg vet jo at mange av oss skrur opp musikken mens vi vasker huset osv. Noen som hører på noe skikkelig ukult? Kom igjen! Man må jo være seg selv, alle andre er opptatt osv...

Ha en riktig fin lørdag! :)

11 kommentarer:

 1. Så herlig, må ærlig innrømme at jeg liker den sjangeren selv også :-) Liker i grunnen alle typer musikk hvis det er bra gjort :-)
  Nyt helgen og bakedagen din :-) Anita

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha så godt å høre at vi er flere Anita! Goood helg! :)

   Slett
 2. Så dejlig med alene tid i køkkenet.
  Når jeg skal slappe af hører jeg Sissel Kjørkeby.
  Hun synger så fint.
  God lørdag til dig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja hun synger nydelig, god lørdag Lonni! :)

   Slett
 3. Herlig innlegg. Her går også radioen på full guffe i mens jeg baker - hører på Norge-kanalen med fin musikk fra de siste 4 år. Men den musikken som får strykingen til å gå som en lek er (hold deg fast) Rhapsody in Blue (www.youtube.com/watch?v=1U40xBSz6Dc‎) Litt sært kanskje? :-)
  Ha en fin lørdag, i dag skinner solen igjen her etter en ufyselig dag i går.
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahaha, jeg måtte inn å høre - har aldri hørt om den før. Det var meget spesielt, stryker du til den? Haha! Utrolig morsomt. Takk for at du delte Hjørdis! Håper fler har lyst til å komme med bekjennelser. :))

   Slett
 4. country musikk er kult, så du er absolutt en av de kule jentene i gata :-)

  SvarSlett
 5. Ikke noe galt med Countrymusikken, så bare fortsett med dine "utskeielser" til kjøkkensyslene.
  Snart danser du LineDance til brødbakinga :)
  En av mine favorittartister er Jonny Cash.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hahahahaha! :))) Jeg elsker Johnny Cash!

   Slett
 6. Herlige deg - country er kjempeherlig musikk
  ♪♫.♫..♪♪.♪.♫ slik musikk en blir virkelig glad
  og godt humør av ❤ - jeg hører dessverre så
  alt for sjeldent på musikk - tror jeg må bli litt
  flinkere til å sette på... Ønsker deg en fortsatt
  fin helg & søndag.
  Her hos meg ble det en alt for sen lørdagskveld
  men måtte innom noen blogger før jeg køyer :)
  Klem fra Mette

  SvarSlett