14. mars 2014

Ny hobby?


Hei!

Nå har jeg bakt igjen. Fikk skikkelig lyst til å prøve en kake med krem i dag så det gjorde jeg. Kanskje jeg har fått en ny hobby? Nei jeg tror egentlig ikke det. Jeg har slike bakeperioder en stund og så går det over. Men det er jo gøy å blir litt flinkere til å bake kaker må jeg si. Det er mitt mål.

I dag bakte jeg sjokoladebunn som jeg delte i to med vaniljekrem i mellom. Morsom å lage men absolutt ikke like god som Pascals jordbærkake som jeg bakte på søndag! Som den amatør jeg er og likevel ble kaka så knallgod! Det syntes naboene også. ;)
Det blir nok den jeg baker til Bertils bursdag.
Men neste gang jeg baker den skal den bli skikkelig pen!
Ser ut som en skikkelig 17. mai kake dette.

Jeg rakk en løpetur i ettermiddag også, kanskje tur det med tanke på den bomba der.
I morgen skal jeg komme med en liten bekjennelse her på bloggen. :)
God fredagskveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar