7. mars 2014

Et vakkert hus!


Hallo og god freeedag! :)

I kveld kommer Trygve hjem fra jobb så da blir det familiehelg her igjen. Så nice. :)
Kanskje jeg skal prøve å finne tid til de siste tingene som skal gjøres på soverommet mens han er hjemme. Slik at vi blir HELT ferdige. DET er en deilig følelse.

Jeg begynner å lengte bittelitt etter å dra på ferie igjen… Mye skyldes det nok det kjipe været om dagen. Det er jo faktisk ikke mer enn 2,5 måned siden vi kom hjem fra Florida. Meeeen, jeg elsker å reise! :)

Jeg knipset masse bilder av flotte hus når vi var ute og kjørte med båten men på grunn av all nettingen som blir brukt så er de ikke så morsomme å vise opp. Jeg merket ikke mygg i det hele tatt da vi var der men det må jo være et problem siden alle kjør med STORE nett rundt uteplassene sine. 

(Det vil si; da vi kjørte til flyplassen i Fort Lauderdale passerte vi rett gjennom Everglades. En kjempestor nasjonalpark, en skikkelig swamp. Da vi stoppet ved den eneste bensinstasjonen på strekningen der holdt vi på å bli spist opp. Shit margeritt altså! Vi hadde mygg surrendes inne i bilen hele veien til byen. Det var ekkelt! Men ved huset vi leide i Cape Coral - nada.)

Her kommer i hvert fall bilder av et NYDELIG hus! Mens vi var på ferie der så bygget de nettingen rundt utepassen så på de første båtturene så vi hvordan huset så ut uten. Helt fantastisk fint med stort basseng og utemøbler i samme lekre sandfargen som huset. LOVE! 
Eierne hadde pyntet til jul (dette var jo i desember) på en mye mer smakfull måte enn mange andre hus i området… 
Masse forskjellige plasser med grupper av utemøbler rundt omkring huset. Tenk om de ikke hadde hatt nettingen, lekkert! 
(Lurer også på hvorfor de ikke valgte hvit?) 
Uansett; et drømhus.

Ha en fin fredag vi blogges snart igjen!

1 kommentar: