8. mars 2014

En fantastisk dag!


Endelig! I dag er det skikkelig pent vær her med sol fra klarblå himmel. Fantastisk!
Og jeg som hadde planlagt å legge inn et bilde av hagen og fortelle hvor mye jeg gleder meg til plantering, luking og graving igjen. Det kunne jo ikke ha passet bedre. Nå er jo våren (veldig snart) her! :)

Med et slikt vær så blir det kanskje de første vårblomstene på trappen i helgen. Ellers så har jeg planer om å trene i dag men jeg er veldig trøtt akkurat nå… Burde jo virkelig gått for en løpetur med dette været. Og etter det må det jo bli kaffe ute. Kanskje man til og med kan få litt sol på seg i dag. Føler meg blek som en paracet.

Dette rålekre planteringsbordet som vi fant i garsjen har jeg ikke lenger. Det står i en butikk med klær på nå. :) Men jeg har et annet verkstedsbord, ikke like rustikt hva jeg husker men stort er det! Må prøve å få på plass det i helgen. Det er så kjekt med planteringsbord når man elsker å holde på i hagen!

På Instagram kan du vinne et hagesett med hatt og hageveske fra Nyblom Kollén om du deler et hagebilde. Bli gjerne med! @ekteinterior

Her kan du vinne vimpelrekke fra NB. 

Ha en fantastisk lørdag! :)


6 kommentarer:

 1. HURRA ENDELIG SKINNER SOLA!!!!
  Jeg er på jobb i butikken i dag.
  Men jeg tror de melder SOL i morgen også!!!
  Da har jeg fri!!!!
  Det skal ordnes litt ute på trappa, jeg vil ut å gå,
  og pappan min kommer på middag!!!

  Ha en strålende dag!!!

  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Ahhh ordne på trappa! Tror jeg må fikse litt i morgen. Det er så koselig det! Ha en fin middag i kveld da. :)

   Slett
 2. Jeg planla hagedag da jeg så sola skinne, men det var utrolig kaldt og surt ute - så jeg sitter fortsatt inne og skriver om slektninger.

  SvarSlett
  Svar
  1. Samme her - fikk en kjempefin løpetur i sola i formiddag. Nå på dagen gikk vi ut i hagen og det ble plutselig snøvær i lufta!

   Slett
 3. Her våknet vi til opplett og antydning til sol, men nå pøsregner det og er skikkelig guffent ute. Da passer det bra å være inne å male trappen, nå er alt unntatt trappetrinnene grunnet, de har vi tenkt å ta i kveld. Male oss ned og gå å legge oss. Kos deg i helgen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, male dere ned ja. The way to do it. Håper det gikk fint!

   Slett