24. mars 2014

God morgen mandag!


Hei!

Og på'n igjen. Åh jeg føler meg så heldig som skal være hjemme sammen med Lisa frem til og med august. Jeg får en hel vår og sommer til som jeg bare kan nyte av. Jeg virkelig elsker jo å være hjemme, beste stedet på jord. ;) Er du sånn også? Trives hjemme? 

God ny jobbuke sier jeg til dere som skal i gang igjen etter helgen! Jeg skal jo også i gang igjen etter hvert, skal bare være hjemme litt til med babyen først. :)

Jeg vet egentlig ikke helt hva denne uken bringer og det må jeg si er veldig deilig. Det har vært mange planer i det siste. Jeg har sånn leselyst om dagen så jeg lurer på om jeg skal prøve å sette meg i solveggen når Lisa sover og bare lese. Om det nå blir så pent vær denne uken som det er lovet. Akkurat nå er det under null og rimfrost...
Håper!

Som du set et lite knips fra hylla over kjøkkenøyen i dag. :)

Ha en fin mandag, vi blogges!

2 kommentarer:

  1. Her er det barnehage fra mandag av. Nå er hun 16 mnd og hun virkelig trenger det.....! VI trenger det. ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Åh ja! Jeg husker det fra Bertil at når man kommer til den alderen så virkelig TRENGER man barnehage. Da lengtet jeg skikkelig etter å komme tilbake på jobb også. Lykke til med barnehagestart!

      Slett