25. mars 2014

Litt mer fra soverommet


Hei!

Slik ser soverommet ut nå altså. Med noen foto oppe i sorte rammer på veggene. Jeg skulle jo poste disse bildene i helgen men det glemte jeg helt. Da gikk det i girlander og kaker. :)

Jeg vet ikke om jeg skrev at jeg kjøpte et kjempefint speil på loppis, til soverommet? Det passet kjempefint i fargene og stilen men vi fant ingen pen plass. Da blir det kill your darlings. Dumt å kline opp ting på veggene bare for å gjøre det...

Det neste som jeg ønsker meg/skal spare til for kameraet er en vidvinkellinse. Det er jo kjempevanskelig å få med flere ting på bildet i et såpass lite rom som soverommet. Ja uansett hvor jeg tar bilder egentlig så hadde en vidvinkel kommet godt med. Det er vel tingen når man tar mye interiørbilder. 
Alle bildene på veggen har jeg tatt. Bygningene er tatt i Amsterdam og dørene i London og New York. Veldig moro nå som jeg har lært meg redigering i Photoshop.

I dag er det nydelig vær her, best å få litt frokost på bordet så dagen kan starte. :)


6 kommentarer:

 1. Your bedroom is very nice!

  SvarSlett
  Svar
  1. Thank you so much Monique! So nice to hear. :)

   Slett
 2. Herlige bilder... Er så koselig, og ekstra koselig når man har tatt de selv.
  Ha en knall fin uke
  klem

  SvarSlett
 3. Kjempefint! :D Og så fint med egne bilder ♥ Det har vi litt rundt omkring også, veldig stas!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Vibeke! Ja det er ekstra moro. Mye fint å ta bilde av også om man tar litt bilder av byen og slikt på ferie eller tur. :)

   Slett